pisces own the sea

An e-diary: I tell people thru pictures and words.

Category: Movies

I’ll Be

Sam: “Any question?”

Austin: “Do you believe in love at the first sight?”

Sam: “I’ll let you know”

Austin: “I’ve seen you before.”

Sam: “Yes.”

Austin: “How could I have seen you before and not know who you are now?”

Sam: “Maybe you were looking but you weren’t really seeing.”

The strands in your eyes that color them wonderful. Stop me and steal my breath. And emeralds from mountains thrust towards the sky. Never revealing their depth. Tell me that we belong together. Dress it up with the trappings of love. I’ll be captivated, I’ll hang from your lips. Instead of the gallows of heartache that hang from above.

I’ll be your cryin’ shoulder. I’ll be love’s suicide. I’ll be better when I’m older. I’ll be the greatest fan of your life.

I’ll Be, Edwin McCain.

This post related to
Movies: Powerful Romantic Scenes 

A Cinderella Story

Bagiku, saat Sam berdiri di atas tangga lalu turun ke ball room adalah bagian paling emosional di film ini. Sam, yang diperankan oleh Hilary Duff, benar-benar terlihat seperti selayaknya putri sungguhan di dongeng Cinderella yang sering aku baca di masa kecilku. Tidak hanya film ini, banyak film yang mengangkat kisah Cinderella ke dalam dunia nyata, tapi A Cinderella Story adalah yang terbaik sepanjang masa. And this part just gonna be my favorite scene, ever.

Just another day, started out like any other. Just another girl, who took my breath away. Then she turned around, she took me down and. Just another day then I had the best day of my life..

Best Day of My Life, Robert D.

 

This post related to
Movies: Powerful Romantic Scenes 

Hiro: Where do humans go after they die?

Mika: They go to the heaven.
Hiro: I prefer to be the sky. So I always know where you are. And always look after Mika from above.
Mika: Like a stalker.
(Hiro smiles)
Mika: Then, everytime when I look at the sky, I’ll think of Hiro. Clear skies will mean you are happy. Rain will mean you’re crying. Sunset means you are embarrassed. Night will mean you are gently holding me. Right?

Movies: Powerful Romantic Scenes

Movies: Powerful Romantic Scenes

These videos belong to my favorite scenes, my favorite romantic movies..

The Vow

Paige: “I vow to help you love life, to always hold you with tenderness and to have the patience that love demands, to speak when words are needed and to share the silence when they are not, to agree to disagree on red velvet cake, and to live within the warmth of your heart and always call it home.”
Leo: “I vow to fiercely love you in all your forms, now and forever. I promise to never forget that this is a once in a lifetime love. And to always know in the deepest part of my soul that no matter what challenges might carry us apart, we will always find our way back to each other.”

the vow

50 First Dates 

Lucy: “I don’t know who you are, Henry… but I dream about you almost every night. Why?”
Henry: “What would you say if I told you that notebook you read every day used to have a lot of stuff about me in it?”
Lucy: “I would say that that makes a lot of sense.”
Henry: “You erased me from your memories because you thought you were holding me back from having a full and happy life. But you made a mistake. Being with you is the only way I could have a full and happy life. You’re the girl of my dreams… and apparently, I’m the man of yours.”
Lucy:  “Henry. It’s nice to meet you.”
Henry: “Lucy, it’s nice to meet you too.”

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

amelie

Moondance – August Rush Scene

Well, it’s a marvelous night for a Moondance
With the stars up above in your eyes
A fantabulous night to make romance
‘Neath the cover of October skies
And all the leaves on the trees are falling
To the sound of the breezes that blow
And I’m trying to please to the calling
Of your heart-strings that play soft and low
And all the night’s magic seems to whisper and hush
And all the soft moonlight seems to shine in your blush

Can I just have one more Moondance with you, my love?

“Pada akhirnya, tidak ada yang bisa memaksa. Tidak juga janji atau kesetiaan. Tidak ada. Sekalipun akhirnya dia memilih untuk tetap bersamamu, hatinya tidak bisa dipaksa oleh apapun, oleh siapapun.” – Pak Wayan, Perahu Kertas.

……………………………………………………………………………………………………..

Dan jika akhirnya ia memilih untuk meninggalkanmu, hatinya tidak bisa dipaksa oleh apapun dan oleh siapapun, tak luput juga itu adalah janji kesetiaan. 

Bener kan, Pak?

The Power of “Kiss(es) on Forehead”

OZZZZ

Save me, by your safety-kiss(es).

Koizora

662336522227“I want to be the sea. No matter how many times, I’ll always come back. Definitely won’t leave you. I want to be the sea. You can continue to protect complicated feelings. Come to me.”

      – Koizora

GT, Lombok. Photo by friend, @hilmanagitama_

Move On

“CloseUp mempersembahkan sebuah film digital kolaborasi antara pemenang kompetisi CloseUp #Freshformance dengan Joko Anwar, Kleting dan Payung Teduh.”

SHORT MOVIE − Close-Up Fresh To Move On

Click to play, buruan. Ini ditujukan khususnya buat kaum hawa. Kita selalu berpikir bahwa mereka, laki-laki, nggak pernah bisa ngertiin kita.  Dan nggak sadar bahwa kita pun jarang bisa mengerti dan peka dengan keadaan mereka. Terlalu egois dan menuntut ingin selalu dimengerti. Sampai lupa bahwa mereka pun butuh timbal-balik dari kita.

Mungkin ini saatnya kita untuk Move On.

“Move on ga selalu berpindah ke hati lain, move on lebih ke rekonsiliasi menjadi lebih baik. Keadaan pikiran dan hati yang lebih baik. Kalo ternyata yang lebih baik adalah mencoba lagi, ya udah dicoba lagi. Ga harus putus.” – Gigis Sugigis @youtube.

Tertanda,
cewe cuek yang kurang peka
….dan sedang dalam proses move on.

The Long Distance Relationship – Short Film

Waktu itu aku lagi iseng nyari musikalisasi puisi tentang LDR. ini awalnya pas lagi duduk-duduk di koridor sekolah sama temen-temen, terus dengerin musikalisasi puisinya seleb twitter yg lagi ngehits itu tuh. aku sih bukan fans dia, tapi temen aku nyimpen musikalisasi puisi seleb twitter itu dihpnya terus aku ikut nimbrung deh. judulnya ‘Mengais Masa lalu’. duh itu judulnya udah gaul abis deh, bukan galau. emang iya sih bagus, tapi aku gak sampe terharu kayak temen-temen aku yg lain. ini antara aku emang ga ngerti ginian ato isi musikalisasi puisi itu gak seperti apa yg aku rasain waktu itu. sama kan seperti kamu dengerin lagu yang sedih tapi kamu gak ngena dihati kamu, karena gak sesuai dengan pengalaman kamu sendiri.

Terus aku iseng deh ngesearch di google musikalisasi puisi yg ngepas buat aku, yg galau yg bisa bikin aku galau segalau-galaunya orang galau, terharu-haru sampe meneteskan air mata juga boleh. dan musikalisasi puisi itu harus aku banget. dan aku pilih musikalisasi puisi LDR, mungkin ada. tapi aku gak nemuin yang pas dan malah ketemu sama video ini. video yang berhubungan dekat dengan aku dan hubunganku, Long Distance Relationship. :-)

This is short film that presented for all of LDRs, I am little bit worry if the short film not using International language (English). But isn’t happen, the short film that titled “The Long Distance Relationship” dedicated truly for all of LDRs whole the world, so we could  touched easily and understand what the meaning of this short film is.

I do love all of the parts. I do love this couple played their each characters. It’s touched by your heart, about how strong their faith and rigidity each other to keep their trust to always stay by side, although their love separated by distance.

LDRIt’s only 7 minutes but it will be worth. 

“The Long Distance Relationship – Short Film” Present by The Grim Film.

Dan lebihnya! backsound film-nya juga sangat mendukung ‘hidupnya’ film ini. kalo mau donwload ini aku kasih linknya xoxo

Original soundtrack : Cupid’s Fall by Once Upon A Time There Was A Sausage Named Bob. Download here

Abis nonton ini aku langsung ngeloyor ke tempat tidur, pendemin wajah di bantal sambil dipeluk, berfantasi kalau bantal itu adalah Dia. iya, Kamu yg di Bandung itu lah! siapa lagi? kapan kamu berpulang ke sini? ketemu aku? kamu gak kangen sama aku? berarti cuma aku aja nih yang kangen pake banget sama kamu? tapi aku tetep setia kok nunggu kamu datang ke kota aku :-) maaf ya aku ga bisa mampir ke kotamu dan egois mengharapkan kamu yg mengunjungiku di kota kecil ini.

….Ami love Abil, so much. 

Tonite playlist

Heart On Fire – Jonathan Clay (LOL) 

Aku suka dengan tokoh yg dimainkan disini. tampan dan romantis. yang terpenting, lelaki itu gitaris dan memiliki suara seksi.

And I won’t let you go
Now you know
I’ve been crazy for you all this time
I’ve kept it close
Always hoping
With a heart on fire
A heart on fire

Moon River by Sunset On A Rooftop

Aku suka style mereka membawakan lagu ini. agak vintage dan lucu aja sama cowo pemain akustiknya. dan kebetulan judulnnya itu Moon River dan dibawakan oleh Sunset On A Rooftop. :):)

Moon river, wider than a mile. I’m crossing you in style some day. Oh, dream maker, you heart breaker. Wherever you’re going. I’m going your way..